Biff fajitabowl
Vi garanterer en ny middagsfavoritt med biff fajitabowl. Bruk gjerne paprika i flere varianter, både for smak og ekstra farge.
Ingredienser
Nok til 3 porsjoner
- 300 gram oksekjøtt i strimler
- 1 løk
- 2 paprika - gjerne med forskjellig farge
- Saften av 1 lime
- 1 ts Chiliflak
- 1 ts spisskummen
- 2 ts paprikapulver
- 0,5 ts salt
- 3 ss RAW olje
- ½ Chili (kan droppes)
Tilbehør:
- 1 avokado
- Blomkålris eller 1 blomkål
- Kesam
- Frisk koriander eller persille
Slik gjør du
1. Bland sammen olje, limesaft og alt krydderet i en bolle. Vend kjøttet inn i blandingen og sett til siden.
2. Del paprika og løk i strimler. Ha litt olje i en panne og stek dette til paprikaen blir myk.
3. Legg til side og stek kjøttet. Når kjøttet er stekt etter ditt ønske, ha paprika og løk tilbake i pannen.
4. Mos avokado og smak til med litt limesaft, frisk koriander og finhakket chili.
5. Riv blomkål på et rivjern slik at du får blomkålris. Ha blomkålris i bunn av en skål, legg biff og grønnsaker over og topp med avokado, kesam og litt friske urter.