Blomkåltabbouleh med kylling og avokadokrem

Det er bladpersillen som er superstjernen i denne retten, med en nydelig avokadokrem som viktigste støttespiller.


INGREDIENSER

  • 1 blomkål/blomkålris 
  • 1 agurk 
  • 3 tomater 
  • 1 rødløk 
  • 1 bunt bladpersille 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • Sitronsaft 

Kylling: 

  • 280 g kyllingbryst 
  • Ønsket krydder fra Helios. For eksempel: Salt, pepper, timian, karri, chiliflak og paprika. 
  • Sweet chilisaus 
  • Raw olje 

Avokadokrem: 

  • 2 avokado 
  • 1 ss creme fraiche 
  • 1/2 fedd hvitløk 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • Sitronsaft 

SLIK GJØR DU

Riv blomkålen på et rivjern eller ha den i en food processor. Kutt opp resten av grønnsakene. 

Bland dem sammen og smak til med salt, pepper og sitronsaft. 

Kutt opp kyllingbrystene og krydre før du legger dem i en varm panne med litt olje. Ha eventuelt over chilisaus mens du steker kyllingen. 

Ha alle ingrediensene til avokadokremen i en bolle. Bruk en stavmikser til å lage en krem.

Produkter i oppskriften
  1. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  2. Herbamare salt
    A. Vogel Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  3. Raw Olje hampfrø
    Nature Greens Raw Olje hampfrø
    257,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Timian 10g
    Helios Helios Timian 10g
    30,-
    På lager i nettbutikken
  5. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    42,-
    På lager i nettbutikken
  6. Helios paprikakrydder
    Helios Helios paprikakrydder
    30,-
    På lager i nettbutikken