Blomkåltabbouleh med kylling og avokadokrem
Det er bladpersillen som er superstjernen i denne retten, med en nydelig avokadokrem som viktigste støttespiller.
INGREDIENSER
- 1 blomkål/blomkålris
- 1 agurk
- 3 tomater
- 1 rødløk
- 1 bunt bladpersille
- Herbamare salt og Manna pepper
- Sitronsaft
Kylling:
- 280 g kyllingbryst
- Ønsket krydder fra Helios. For eksempel: Salt, pepper, timian, karri, chiliflak og paprika.
- Sweet chilisaus
- Raw olje
Avokadokrem:
- 2 avokado
- 1 ss creme fraiche
- 1/2 fedd hvitløk
- Herbamare salt og Manna pepper
- Sitronsaft
SLIK GJØR DU
Riv blomkålen på et rivjern eller ha den i en food processor. Kutt opp resten av grønnsakene.
Bland dem sammen og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kutt opp kyllingbrystene og krydre før du legger dem i en varm panne med litt olje. Ha eventuelt over chilisaus mens du steker kyllingen.
Ha alle ingrediensene til avokadokremen i en bolle. Bruk en stavmikser til å lage en krem.