Butterchicken


INGREDIENSER

  • 400 g kyllingfilet 
  • 200 g grønnsaksnudler per person, kan lages av: grønnkål, rødkål, squash, gulrot osv. 
  • Smør 
  • 0,5 dl gresk yoghurt 
  • 6 fedd hvitløk 
  • 2 ss revet ingefær 
  • 2 ts + 1 ss garam masala 
  • 2 ts Helios spisskummen 
  • 1 ts Helios gurkemeie 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 
  • Cocosa olje 
  • 1 gul løk 
  • Helios chiliflak 
  • 1 dl Helios tomatpuré 
  • 2 dl Helios kokosmelk 
  • 2 dl vann 

SLIK GJØR DU

Kutt opp kyllingen i biter. 

Bland sammen kylling, yoghurt, 3 fedd hvitløk, 1 ss ingefær, 2 ts garam masala, 1 ts cumin, 1/2 ts gurkemeie, salt og pepper i en bolle. La det hvile i 5-10 minutter. 

I en gryte varmer du litt olje og steker kyllingen. Vend inn 1 ss smør og legg kyllingen til side. 

Kutt opp løk og stek den blank i gryta. Tilsett 2 ss smør og resten av krydderet, stek videre i 5 minutter. 

Tilsett tomatpuré. 

Skru ned varmen og ha i vann og kokosmelk. Kok opp og tilsett 1 ss smør. 

Tilsett kyllingen og la det koke med i 5-10 minutter. 

GRØNNSKASNUDLER 

Kutt grønnsakene i tynne strimler eller bruk en spiralizer. Ha dem i gryta eller server dem ved siden av. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Kokosmelk 400 ml
    Helios Kokosmelk 400 ml
    36,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken
  5. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    139,-
    På lager i nettbutikken