Chiligryte med gresskar 


INGREDIENSER

  • 1 gul løk 
  • 7 fedd hvitløk 
  • 1 ss Manna chilipulver 
  • 1 ss Helios spisskummen 
  • 1 ts Helios Ceylon kanel 
  • 2 ts Helios oregano 
  • 2 ts Helios koriander 
  • 3 ss Helios tomatpure 
  • 2 grønne chili 
  • 2-3 bokser Helios hakket tomat 
  • 4 dl Helios økologisk grønnsaksbuljong
  • 2 bokser sorte bønner 
  • 1 mellomstort gresskar 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 
  • 400 g kalkunkjøttdeig (valgfritt) 

SLIK GJØR DU

Kutt opp løk og hvitløk. Varm dette i en gryte med litt olje. 

Tilsett krydder og tomatpure, rør om. 

Hakk chili og ha dette i gryten sammen med hakket tomat og bønner. Kok opp. 

Skrell gresskaret, fjern innmaten og del den opp i terninger. Hell gresskaret i gryten. 

Kokes i 20 minutter under lokk. Smak evt. til med mer krydder. 

(Ønsker du kalkunkjøttdeig i, stekes denne sammen med løken helt i begynnelsen). 

Produkter i oppskriften
  1. Manna Chili, malt, økologisk 45 gr
    Manna Chili, malt, økologisk 45 gr
    47,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Spisskummen
    Helios Spisskummen
    30,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Oregano 6 gr
    Helios Oregano 6 gr
    20,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Koriander 15 gr
    Helios Koriander 15 gr
    20,-
    På lager i nettbutikken
  6. Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken
  7. Helios tomat passata
    Helios tomat passata
    42,-
    På lager i nettbutikken
  8. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  9. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken