
Chiligryte med gresskar
INGREDIENSER
- 1 gul løk
- 7 fedd hvitløk
- 1 ss Manna chilipulver
- 1 ss Helios spisskummen
- 1 ts Helios Ceylon kanel
- 2 ts Helios oregano
- 2 ts Helios koriander
- 3 ss Helios tomatpure
- 2 grønne chili
- 2-3 bokser Helios hakket tomat
- 4 dl Helios økologisk grønnsaksbuljong
- 2 bokser sorte bønner
- 1 mellomstort gresskar
- Helios salt
- Manna pepper
- 400 g kalkunkjøttdeig (valgfritt)
SLIK GJØR DU
Kutt opp løk og hvitløk. Varm dette i en gryte med litt olje.
Tilsett krydder og tomatpure, rør om.
Hakk chili og ha dette i gryten sammen med hakket tomat og bønner. Kok opp.
Skrell gresskaret, fjern innmaten og del den opp i terninger. Hell gresskaret i gryten.
Kokes i 20 minutter under lokk. Smak evt. til med mer krydder.
(Ønsker du kalkunkjøttdeig i, stekes denne sammen med løken helt i begynnelsen).
Produkter i oppskriften