Fargerik kyllingform med tomater og chorizo

Deilig fargerik kyllingform med tomater og chorizo. Server med grønn salat og grovt brød, så har du et festmåltid for hele familien. 


INGREDIENSER

  • 1 kylling overlår per person 
  • 3 ss Cocosa olje 
  • 300 gram tomater - gjerne forskjellige 
  • 4 ss Helios grønn pesto 
  • 4 fedd hvitløk 
  • 1 sitron (saft og skall) 
  • 100 gram chorizopølser

TILBEHØR

Grønn salat, grovt brød

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 200 grader. 

Del alle tomatene i 2 eller 4, hakk hvitløk og skvis/skrell sitronen. 

Rør sammen olje, sitronsaft, sitronskall og hvitløk. Litt salt og pepper. Legg kyllinglårene i en form og hell over marinaden. 

Stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. 

Ta ut formen. Pensle kyllingen med pesto. Hell over tomatene og stek videre i nye 15 minutter. Gi gjerne kyllingen litt tid under grillen helt mot slutten. 

Produkter i oppskriften
  1. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    -10%
    Cocosa Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Tilbudspris 125,- Før 139,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios grønn pesto økologisk 130 gr
    Helios Helios grønn pesto økologisk 130 gr
    55,-
    På lager i nettbutikken