
Fylt snackpaprika
Her blir det tacosmak, men der paprikaen spiller hovedrollen i måltidet. Forvent deg suksess når denne serveres – enten det er små eller store rundt bordet.
INGREDIENSER
Til 3 personer:
- 4 snackpaprika
- 400 g karbonadedeig
- 2 ss Helios tacokrydder
- 1/2 boks Helios hakkede tomater
- 1 dl Helios grønnsaksbuljong
- 150 g Manna Bønnemix på boks
- 50 g revet cheddar
- Olje
- Salt
- Pepper
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Stek karbonadedeig og tilsett tacokrydderet.
Tilsett hakkede tomater og buljong, og la det småkoke i 3 minutter.
Hell i bønnene.
Del paprikaene på langs og fjern kjernen.
Fordel fyllet i paprikaene og topp med revet ost.
Stekes i en ildfast form, midt i ovnen i ca. 20 minutter.