Glasert laks


INGREDIENSER

  • 150 g laks pr person 
  • 2 ss Helios soyasaus 
  • 2 ts Kjartans honning 
  • 1 ss Helios olivenolje 
  • 1 ss Manna sesamfrø 
  • 1 brokkoli 
  • 4 ss Raw olje 
  • 50 g Revet ost/fetaost 
  • Herbamare salt 
  • Manna pepper 

SLIK GJØR DU

Bland sammen ingrediensene til marinaden. 

Pensle dette på laksen og topp med sesamfrø. La den stå og trekke i 30 minutter. 

Sett ovnen på 180 grader. 

Kutt opp brokkoli i små buketter. Fordel i en ildfast form sammen med laksen. 

Ha olje, ost, salt og pepper over brokkolien. 

Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter til laksen er gjennomstekt.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    Helios Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    110,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Sesamfrø
    Manna Manna Sesamfrø
    39,-
    På lager i nettbutikken
  3. Kjartan's Lynghonning 750 g
    Kjartan's Honning Kjartan's Lynghonning 750 g
    295,-
    På lager i nettbutikken
  4. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  5. Raw Olje hampfrø
    Nature Greens Raw Olje hampfrø
    257,-
    På lager i nettbutikken