KICKSTART - Oppskrifter

Kickstart er et samarbeid mellom Sunkost og trener og kostholdsveileder Desirée Andersen.
Sammen gjør vi det enkelt å leve sunt. Klikk på banneret for å utforske KICKSTART nærmere.

Gratinerte kikertpannekaker

Pannekaker er alltid en populær middagsrett. Disse gratinerte kikertpannekakene med kylling er super hverdagsmat, men kan like gjerne serveres når noe skal feires.


Ingredienser

Pannekaker: 

 

Fyll: 

  • 450 g kylling 
  • 1 gul løk 
  • 1 grønn paprika 
  • Salt og pepper
  • 1 1/2 ts spisskummen 
  • 1 ts koriander 
  • 1/2 ts røkt paprika 
  • 200 g gulrøtter 
  • 1 boks mais 
  • 200 g cottage cheese 
  • Revet cheddar 
  • 1 rød chili 
  • 2 avokado 
  • Fetaost 

Slik gjør du

1. Skjær kyllingen i strimler og stek denne i litt olje. Krydre med salt og pepper. Kutt løk i tynne båter og paprika i tynne strimler. Riv gulrøttene. 
2. Ha løk og paprika sammen med kyllingen og resten av krydderet. Stek i 3-5 minutter. Ta kjelen av platen og tilsett evet gulrot, mais og cottage cheese. Bland godt.
3. Sett ovnen på 215 grader. 

Pannekaker: 

1. Hell vannet av kikertene og ha i en blender sammen med melk. Blend til det blir glatt, og hell i en bolle. Rør inn mel og salt til du får en jevn røre. Pisk inn eggene. Stek pannekakene gylne.
2. Legg pannekakene i en ildfast form, fordel fyllet, og brett pannekakene sammen. Topp med revet cheddar, og stek i ovnen i ca. 10 minutter til osten er gylden.
3. Server med hakket chili, smuldret fetaost, avokado og koriander.

Produkter i oppskriften