Gratinerte kikertpannekaker
Pannekaker er alltid en populær middagsrett. Disse gratinerte kikertpannekakene med kylling er super hverdagsmat, men kan like gjerne serveres når noe skal feires.
Fyll:
- 450 g kylling
- 1 gul løk
- 1 grønn paprika
- Salt og pepper
- 1 1/2 ts spisskummen
- 1 ts koriander
- 1/2 ts røkt paprika
- 200 g gulrøtter
- 1 boks mais
- 200 g cottage cheese
- Revet cheddar
- 1 rød chili
- 2 avokado
- Fetaost
Slik gjør du
1. Skjær kyllingen i strimler og stek denne i litt olje. Krydre med salt og pepper. Kutt løk i tynne båter og paprika i tynne strimler. Riv gulrøttene.
2. Ha løk og paprika sammen med kyllingen og resten av krydderet. Stek i 3-5 minutter. Ta kjelen av platen og tilsett evet gulrot, mais og cottage cheese. Bland godt.
3. Sett ovnen på 215 grader.
Pannekaker:
1. Hell vannet av kikertene og ha i en blender sammen med melk. Blend til det blir glatt, og hell i en bolle. Rør inn mel og salt til du får en jevn røre. Pisk inn eggene. Stek pannekakene gylne.
2. Legg pannekakene i en ildfast form, fordel fyllet, og brett pannekakene sammen. Topp med revet cheddar, og stek i ovnen i ca. 10 minutter til osten er gylden.
3. Server med hakket chili, smuldret fetaost, avokado og koriander.