
Hasselbakt kyllingbryst med mozzarella og tomat
Kylling blir aldri det samme igjen etter at du har prøvd denne hasselbakte versjonen…
INGREDIENSER
Til 3 personer:
- 450 g kyllingbryst
- 125 g mozzarella
- 1–2 tomater
- 1 bunt basilikum
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss RAW olje
- Herbamare salt og Manna pepper
Tilbehør:
- 150 g Helios fullkornspasta
- Spinat
- Basilikum
- Agurk
- Cherrytomater
- Saften av en halv sitron
- 2 ss RAW olje
- 1 ss hvitvinseddik
- Herbamare salt og Manna pepper
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Rens kyllingbrystene og lag 6–7 snitt i hver. Pass på at du ikke kutter helt gjennom.
Bland sammen olje og finhakket hvitløk, og pensle kyllingen.
Skjær mozzarella i tynne skiver. Gjør det samme med tomatene.
Fyll snittene i kyllingbrystene med mozzarella, tomat og basilikum. Pensle med den resterende oljen.
Stekes midt i ovnen i 20–25 minutter.
Kok opp pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet.
Rør sammen olje, hvitvinseddik, sitronsaft, salt og pepper. Hell det over pastaen.
Kutt opp grønnsakene og bland det sammen med pastaen.