Hverdagslam


INGREDIENSER

  • 150 gram lammelår i skiver/kotelett. per person 
  • 1 blomkålhode 
  • 1 bunt persille 
  • 1 dl hakket mynte 
  • 1 granateple 
  • 10 hakkede Helios mandler 
  • 200 g frosne erter 
  • 2 ss Helios olivenolje 
  • Herbamare salt 
  • Manna pepper 
  • Helios tørket rosmarin 
  • 3 fedd hvitløk 
  • 1 boks tatziki 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 200 grader. 

Krydre kjøttet med salt, pepper og rosmarin. Hakk hvitløken. 

Ha litt olje i en stekepanne. Tilsett hvitløken og brun kjøttet på hver side. Legg kjøttet over i en ildfast form og stek det ferdig i ovnen. Ca.  15 minutter. 

Tin ertene i litt kaldt vann mens du hakker persille, mynte og mandler. Ta kjernene ut av granateple og riv opp blomkålhode på en rasp eller bruk en food processor. 

Bland sammen blomkål, erter, urter, nøtter og granatepler. Ha over litt olivenolje, salt og pepper.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    Helios Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    110,-
    På lager i nettbutikken
  2. Herbamare salt
    A. Vogel Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Rosmarin 18 gr
    Helios Helios Rosmarin 18 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios mandler 150 gr
    Helios Helios mandler 150 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken