
Kremete quinotto med sopp, kylling og parmesan
INGREDIENSER
Til 2 personer:
- 2 dl tørr, hvit Helios Quinoa
- 4 dl kyllingbuljong
- 1 gul løk
- 4 fedd hvitløk
- 200 g sopp
- 200 g kyllingfilet
- 100 g frosne erter
- 1/2 bunt frisk persille + litt til pynt
- 80 g parmesan
- Helios salt
- Manna pepper
SLIK GJØR DU
Skyll quinoa i vann.
Kok opp kyllingbuljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter.
Del opp løk, hvitløk, sopp og kylling. Hakk opp persille.
Ha litt olje i en panne. Start med å steke hvitløk og gul løk til løken er blank. Ha opp i soppen og stek til den faller sammen og blir litt mørkere i fargen.
Tilsett kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Vend inn erter og persille.
Hell over quinoa og det som evt. er igjen av væske og bland godt.
Vend inn parmesan og server!