KICKSTART - Oppskrifter

Kickstart er et samarbeid mellom Sunkost og trener og kostholdsveileder Desirée Andersen.
Sammen gjør vi det enkelt å leve sunt. Klikk på banneret for å utforske KICKSTART nærmere.

Kremete quinotto med sopp, kylling og parmesan

Tenk deg risotto, men med quinoa i stedet for ris. Da får du quinotto. Den samme gode smaken, deilig kremet og nesten litt syndig – men mye sunnere enn sin risbror.  


INGREDIENSER

Til 2 personer: 

  • 2 dl tørr, hvit Helios Quinoa 
  • 4 dl kyllingbuljong 
  • 1 gul løk 
  • 4 fedd hvitløk 
  • 200 g sopp 
  • 200 g kyllingfilet 
  • 100 g frosne erter 
  • 1/2 bunt frisk persille + litt til pynt 
  • 80 g parmesan 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 

SLIK GJØR DU

Skyll quinoa i vann. 

Kok opp kyllingbuljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter. 

Del opp løk, hvitløk, sopp og kylling. Hakk opp persille. 

Ha litt olje i en panne. Start med å steke hvitløk og gul løk til løken er blank. Ha opp i soppen og stek til den faller sammen og blir litt mørkere i fargen. 

Tilsett kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Vend inn erter og persille. 

Hell over quinoa og det som evt. er igjen av væske og bland godt. 

Vend inn parmesan og server! 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Quinoa Hvit 350 gr
    Helios Helios Quinoa Hvit 350 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken