Kremet quionagryte med kylling

En deilig gryte med quinoa, kylling, og masse gode grønnsaker. God i smak, godt for kroppen.


INGREDIENSER

  • 600 gram lårfillet fra kylling
  • 4 gulrøtter 
  • 2 paprika
  • 1 stor brokkoli 
  • 1 neve små tomater
  • 2 dl Helios hvit quinoa
  • 10 dl Herbamare urtebuljong
  • 1 boks crème fraîche 
  • 1 ss Helios Paprikakrydder 
  • 1 ss Manna karri 
  • 2 ts Helios ramsløk
  • 2 ts Helios chiliflak 

SLIK GJØR DU

Del opp gulrøtter, paprika og brokkoli.  

Skyll quinoa som anvist på pakken. 

Brun kyllingen i litt olje, sammen med karri, paprikakrydder, ramsløk og chili.
 

Tilsett grønnsakene og stek et par minutter på middels varme. 

Hell over quinoa og buljong, og kok opp.  

Sett på lokk og la retten småkoke i 15 minutter. Sjekk underveis om du må tilsette litt ekstra vann (ca. 1 dl).  

Ta gryta vekk fra varmen og rør inn crème craîche.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Quinoa Hvit 350 gr
    Helios Helios Quinoa Hvit 350 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Herbamare Urtebuljong
    A. Vogel Herbamare Urtebuljong
    130,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios paprikakrydder
    Helios Helios paprikakrydder
    30,-
    På lager i nettbutikken
  4. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    42,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios ramsløk 6gr
    Helios Helios ramsløk 6gr
    39,-
    På lager i nettbutikken