Kreolsk kyllinggryte

Det lite som slår følelsen av å sette seg ned rundt bordet til lukten av en rykende varm kreolsk kyllinggryte etter en lang dag på farten. Kos deg, senk skuldrene, og nyt middagen.  


INGREDIENSER

  • 300-400 g kyllingfilet 
  • 3 fedd hvitløk 
  • 1 rød paprika 
  • 1 purre 
  • 1 blomkål 
  • 1 boks ekstra lett Crème Fraîche 
  • 1 boks Helios kokosmelk 
  • 2-3 ss rød curry paste 
  • Cocosa olje 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 

SLIK GJØR DU

Skrell og finhakk hvitløken, kutt paprikaen i strimler. Vask purren og kutt den i strimler, del blomkålen i buketter. Skjær kyllingen i grove biter. 

Varm opp en kjele med litt olje til høy varme, stek kyllingen og legg til side. 

Stek grønnsakene i ca. 5 minutter. 

Tilsett kyllingen, Crème Fraîche, kokosmelken og den røde currypasten i kjelen med grønnsakene, gi det hele et lite oppkok, og smak til med salt og pepper. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Kokosmelk 400 ml
    Helios Helios Kokosmelk 400 ml
    36,-
    På lager i nettbutikken
  2. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    -10%
    Cocosa Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Tilbudspris 125,- Før 139,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken