
Kreolsk kyllinggryte
Det lite som slår følelsen av å sette seg ned rundt bordet til lukten av en rykende varm kreolsk kyllinggryte etter en lang dag på farten. Kos deg, senk skuldrene, og nyt middagen.
INGREDIENSER
- 300-400 g kyllingfilet
- 3 fedd hvitløk
- 1 rød paprika
- 1 purre
- 1 blomkål
- 1 boks ekstra lett Crème Fraîche
- 1 boks Helios kokosmelk
- 2-3 ss rød curry paste
- Cocosa olje
- Helios salt
- Manna pepper
SLIK GJØR DU
Skrell og finhakk hvitløken, kutt paprikaen i strimler. Vask purren og kutt den i strimler, del blomkålen i buketter. Skjær kyllingen i grove biter.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme, stek kyllingen og legg til side.
Stek grønnsakene i ca. 5 minutter.
Tilsett kyllingen, Crème Fraîche, kokosmelken og den røde currypasten i kjelen med grønnsakene, gi det hele et lite oppkok, og smak til med salt og pepper.