
Kyllingbryst i soppsaus
INGREDIENSER
- 1 kyllingbryst pr person
- 200 g sopp
- 1 gul løk
- 2 fedd hvitløk
- 1/2 boks creme fraîche
- 3 dl kyllingbuljong
- 1 ts maizena
- 1 ts Helios rosmarin
- 1 ts Helios timian
- Herbamare salt
- Manna pepper
- 1000 g frossen blomkål og brokkoli
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Brun kyllingbrystene på hver side, krydre med litt salt, pepper og timian, og stek dem i stekeovnen i 20 minutter, til de er gjennomstekt.
Kok blomkål og brokkoli mørt i vann.
Del opp løk og hvitløk. Stek dette i litt olje til løken blir blank.
Tilsett sopp og krydder, og stek dette godt.
Hell over kyllingbuljong og la det småkoke i 2-3 minutter.
Ha i 1/2 boks creme fraîche i soppen og rør godt. Tilsett maizena og smak til med salt og pepper.
Hell vannet av grønnsakene og mos med en stavmikser.