
Laksesalat med mangodressing
Laks og mango er definitivt en vinner på middagsbordet. Her får du en ny variant der mangoen er byttet ut med mangochutney.
INGREDIENSER
- 100 gram laksefilet per person
- Helios sitronpepper
- 1 agurk
- 1 avokado
- 1 appelsin eller grapefrukt
Dressing:
- 1/2 boks kesam
- 2 ss mango chutney
- 2 ts Manna karri
- Herbamare salt
- Manna pepper
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Krydre laksen med sitronpepper og stek den midt i ovnen i ca. 20 minutter til den er gjennomstekt.
Skjær opp salat, agurk, avokado og appelsin, og bland sammen til en salat.
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper, og tilsett litt chiliflak hvis du liker det litt hot!
Fordel salaten i 3 boller og topp med fisk og dressing.