
Langpanne quesadillas
Vår påstand: Quesedillas er verdens beste alternativ til vanlig taco.
INGREDIENSER
- 300 g kylling
- 2 pakker lomper
- RAW olje
- Helios grønnsaksbuljong
- 1 rødløk
- 3 stilker vårløk
- 2 store tomater (evt. tilsvarende med cherrytomater)
- 1 avokado
- 1 hjertesalat
- Revet ost
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Kok opp en kjele med vann og grønnsaksbuljong, kok kyllingen i 20 minutter.
Riv kyllingen i mindre biter med to gafler.
Kutt opp rødløk, vårløk og tomater i mindre biter.
Pensle en langpanne (ca. 20x30cm) med litt olje. Dekk kantene (slik at halve lompa henger over utsiden av kanten) og bunnen med lomper.
Legg et lag med salatblader i bunnen, og avokadoterninger oppå her igjen.
Strø over kyllingen, fordel grønnsaksblandingen over, og topp med revet ost.
Legg de resterende lompene på toppen og brett lompene i kantene over.
Sett langpanna inn i ovnen og legg litt vekt (f.eks. en ildfast form) på toppen slik at lompene ikke åpner seg.
Slik stekes den i ca. 15 minutter, før den ildfaste formen tas av, og den stekes videre i 5 minutter.