
Lynbakt søtpotet med pulled chicken og guacamole
INGREDIENSER
- 500 g kyllingbryst
- 2 ts Helios paprikapulver
- 2 ts røkt paprikapulver
- 1 klype Helios salt
- 1 klype Manna pepper
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 70 g Helios tomatpure
- 1/2 dl vann
- 2 søtpotet
- Cocosa olje
GUACAMOLE
- 2 avokado
- 100 g cherrytomat
- 1/2 lime, saften
- 1 liten rødløk
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt opp søtpotetene i skiver av 1 cm. Pensle dem med litt olje og stek i ca. 20 minutter.
Kok opp vann og putt kyllingbrystene oppi. La de trekke i ca. 20 minutter, til de er gjennomkokt.
Hakk opp løk og hvitløk og stek dette i en panne sammen med krydder. Tilsett vann og tomatpuré.
Når kyllingen er ferdig river du den i mindre biter med to gafler, og blander den sammen med løken i pannen.
GUACAMOLE
Finhakk rødløk og tomater. Mos avokadoen med en gaffel eller stavmikser og bland alt godt sammen. Rør inn limesaft.