Sunn lynpizza


INGREDIENSER

  • 2 valgfrie lomper 
  • 4 ss kesam 
  • 1 ss Helios rød pesto 
  • 8 skiver kokt skinke 
  • 1 neve små tomater 
  • 6 sorte oliven 
  • 2 ss fetaost 
  • Friske urter og ruccola 

 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 220 grader. 

Rør sammen kesam og rød pesto – fordel sausen utover de to lompene. 

Del opp skinke, tomater og oliven. Fordel fyllet utover. Stekes midt i ovnen i 15 minutter. 

Topp med friske urter og fetaost. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Pesto Rød Piccante
    Helios Helios Pesto Rød Piccante
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios tomater hakkede
    Helios Helios tomater hakkede
    27,-
    På lager i nettbutikken