Meksikansk lasagne
Den italienske klassikeren krydret på meksikansk vis. Perfekt når du skal ha pasta, men har litt lyst på taco også.
INGREDIENSER
Nok til 4:
- 2 gule løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 paprika
- 2 gulrøtter
- 1 glass Helios mais
- 1 boks valgfrie bønner
- 400 gram kylling kjøttdeig
- 2–3 ss Helios tacokrydder
- 2 ss maizenna
- 2 bokser hakkende tomater fra Helios
- 2 ss tomatpuré fra Helios
- 1 terning kyllingbuljong
- 3 dl vann
- 6 pastaplater
- 100 gram revet ost
Til servering:
- Salasa
- Kesam
- Koriander
- Lime
- Avokado i terninger
SLIK GJØR DU
Start med å dele opp alle grønnsakene.
Ha litt olje i en panne og stek løk, hvitløk og gulrøtter til løken blir gylden.
Tilsett paprika og kjøttdeig med krydder. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, tacokrydder og buljongterning + vann. La det hele småkoke i 10 minutter.
Rør inn mais og bønner til slutt.
Legg saus og pastaplater lagvis. Topp med revet ost.
Stekes midt i ovnen på 220 grader i 30 minutter.