
Middelhavskoteletter
En tradisjonell middag som får en litt annen vri når tilbehøret er grønnsaker fra Middelhavet.
INGREDIENSER
- 1 nakkekotelett pr person
- 1 squash
- 1 rødløk
- 2 stilker cherrytomater
- 1 sitron
- Kesam
- Herbamare salt
- Manna pepper
- Helios paprikapulver
- Manna hvitløkspulver
- Helios tørket basilikum
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 220 grader.
Krydre kotelettene med salt, pepper, paprika, hvitløkspulver og tørket basilikum.
Brun kotelettene i litt olje.
Del opp alle grønnsakene bortsett fra tomatene. Del opp sitronen i båter. Vend alt i olje, salt og pepper og fordel grønnsaker, tomater og sitronbåter utover et stekebrett. Legg kotelettene på brettet.
Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter.