Middelhavskoteletter


INGREDIENSER

  • 1 nakkekotelett pr person 
  • 1 squash 
  • 1 rødløk 
  • 2 stilker cherrytomater 
  • 1 sitron 
  • Kesam 
  • Herbamare salt 
  • Manna pepper 
  • Helios paprikapulver 
  • Manna hvitløkspulver 
  • Helios tørket basilikum 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 220 grader. 

Krydre kotelettene med salt, pepper, paprika, hvitløkspulver og tørket basilikum. 

Brun kotelettene i litt olje. 

Del opp alle grønnsakene bortsett fra tomatene. Del opp sitronen i båter.  Vend alt i olje, salt og pepper og fordel grønnsaker, tomater og sitronbåter utover et stekebrett. Legg kotelettene på brettet. 

Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Hvitløkspulver 45 gr
    Manna Hvitløkspulver 45 gr
    38,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios paprikakrydder
    Helios paprikakrydder
    30,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Basilikum 10 gr
    Helios Basilikum 10 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken