Middelhavskoteletter
En tradisjonell middag som får en litt annen vri når tilbehøret er grønnsaker fra Middelhavet.
Ingredienser
- 1 nakkekotelett pr person
- 1 squash
- 1 rødløk
- 2 stilker cherrytomater
- 1 sitron
- Kesam
- Salt og pepper
- Paprikapulver
- Hvitløkspulver
- Tørket basilikum
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 220 grader.
2. Krydre kotelettene med salt, pepper, paprika, hvitløkspulver og tørket basilikum.
3. Brun kotelettene i litt olje.
4. Del opp alle grønnsakene bortsett fra tomatene. Del opp sitronen i båter. Vend alt i olje, salt og pepper og fordel grønnsaker, tomater og sitronbåter utover et stekebrett. Legg kotelettene på brettet.
5. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter.