Minestronesuppe

Denne bondesuppen er en italiensk klassiker, og kan fort bli en gjenganger også på ditt kjøkken.


INGREDIENSER

  • 3 store gulrøtter 
  • 3 stilker stangselleri 
  • 1 liten bunt vårløk 
  • 1 squash 
  • 1 1/2 l Helios grønnsaksbuljong 
  • 2 ss Helios olivenolje 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • 1 bunt asparges 
  • 1 dl frosne erter 

Kyllingkjøttboller: 

  • 400 g kyllingkjøttdeig 
  • 1 ss Holli Mølle havregryn/mel 
  • 1 egg 
  • 1 ss basilikum 
  • Herbamare salt og Manna pepper 
  • RAW olje 

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. 

Kna sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, bortsett fra oljen. 

Kle et stekebrett med papir. Form små kyllingkjøttboller med hendene og plasser dem på brettet (omtrent 17 stk.). Ha over litt olje. 

Stekes midt i ovnen i rundt 15 minutter. 

Kutt opp alle grønnsakene i mindre biter, bortsett fra asparges og erter. 

Kok opp buljongvann og ha i grønnsakene. Ha i olje og la det småkoke i 10 minutter. 

Kutt opp asparges og kok det i suppa sammen med erter. Kok videre i 3 minutter. 

Legg i kyllingkjøttbollene rett før du serverer. 

Produkter i oppskriften
  1. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  2. Herbamare salt
    A. Vogel Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    Helios Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    119,-
    På lager i nettbutikken
  5. Øko Havre sammalt
    Holli mølle Øko Havre sammalt
    65,-
    På lager i nettbutikken
  6. Raw Olje valnøtt
    Nature Greens Raw Olje valnøtt
    289,-
    På lager i nettbutikken