Minestronesuppe
Denne bondesuppen er en italiensk klassiker, og kan fort bli en gjenganger også på ditt kjøkken.
INGREDIENSER
- 3 store gulrøtter
- 3 stilker stangselleri
- 1 liten bunt vårløk
- 1 squash
- 1 1/2 l Helios grønnsaksbuljong
- 2 ss Helios olivenolje
- Herbamare salt og Manna pepper
- 1 bunt asparges
- 1 dl frosne erter
Kyllingkjøttboller:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 ss Holli Mølle havregryn/mel
- 1 egg
- 1 ss basilikum
- Herbamare salt og Manna pepper
- RAW olje
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kna sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, bortsett fra oljen.
Kle et stekebrett med papir. Form små kyllingkjøttboller med hendene og plasser dem på brettet (omtrent 17 stk.). Ha over litt olje.
Stekes midt i ovnen i rundt 15 minutter.
Kutt opp alle grønnsakene i mindre biter, bortsett fra asparges og erter.
Kok opp buljongvann og ha i grønnsakene. Ha i olje og la det småkoke i 10 minutter.
Kutt opp asparges og kok det i suppa sammen med erter. Kok videre i 3 minutter.
Legg i kyllingkjøttbollene rett før du serverer.