One pot burrito bowl med quinoa 

En rett som serveres i skål, ikke i lefse, og der ris er byttet ut med quinoa. Kjempegodt til lørdagsmiddagen.  


INGREDIENSER

  • 1 stor søtpotet 
  • 2 bokser sorte bønner 
  • 1 grønn paprika 
  • 1 gul paprika 
  • 1 gul løk 
  • 3 fed hvitløk 
  • 2 dl Helios quinoa 
  • Kyllingbuljong 
  • 1 boks Helios hakkede tomater 
  • 1 ts Hellios spisskummen 
  • 1 ts Helios paprikapulver 
  • Helios salt og Manna pepper 
  • 2 dl revet ost 

VALGFRITT TILBEHØR

Frisk koriander, lime, kesam, avocado 

SLIK GJØR DU

Del søtpotet, paprika og gul løk i terninger. Hell vannet av bønnene og skyll dem godt. Hakk hvitløken og skyll quinoa etter anvisning på pakken. 

Ha litt olje i en gryte. Start med å steke søtpotet på middels varme i et par minutter. Tilsett løk, paprika og krydder og stek videre til løken er blank. 

Tilsett quiona og kyllingbuljong. Ha på lokk og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett hakkede tomater og bønner. Kok opp retten og smak til med salt, pepper og krydder. 

Vend inn osten rett før servering. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Quinoa Hvit 350 gr
    Helios Helios Quinoa Hvit 350 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios tomater hakkede
    Helios Helios tomater hakkede
    27,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Spisskummen
    Helios Helios Spisskummen
    30,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  5. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken