
Ovnsbakt spagetti
Spagetti bakt i ovnen med sopp og chorizo passer uansett årstid. Pass på å velge en grov spagetti-variant, for eksempel speltspagetti fra Helios.
INGREDIENSER
- 1 gul løk
- 200 g sopp
- 130 g chorizo
- Raw olje
- 1 ts Helios timian
- 1 ts Helios rosmarin
- Herbamare salt
- Manna pepper
- 200 g Helios speltspagetti
- 1 glass Helios pastasaus
- Revet ost
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader.
Kok spagetti i ca. 4 minutter. Hell av vannet og sett til side.
Skjær sopp, løk og chorizo i terninger. Stek dette sammen med olje og krydder i en panne.
Bland sammen spagetti, sopp, løk, chorizo og pastasaus i en ildfast form.
Topp med revet ost.
Stekes midt i ovnen til osten har smeltet og blitt gylden.