Proteinpizza med spekeskinke
Enkelt, raskt og smakfullt. Denne proteinpizzaen passer perfekt både i helgen eller på en helt vanlig hverdag.
INGREDIENSER
Til bunnen:
- 5–6 eggehviter
- 1 ss fiberhusk/maizena
- Krydder fra Helios: For eksempel salt, pepper og oregano
Til fyllet:
- 4–5 ss ferdig pizzasaus
- 150 g revet ost
- 8 skiver spekeskinke
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 230 grader.
Bruk en kjøkkenmaskin eller elektrisk visp og visp eggehvitene helt stive. Det tar et par minutter på maks hastighet.
Tilsett fiberhusk eller maizena og visp dette inn.
Ha bakepapir på en stekeplate og bre eggehvitene utover med en slikkepott. Strø godt med salt, pepper og krydder over bunnen. Den skal så forstekes midt i ovnen i 20 minutter.
Ta bunnen ut av ovnen. Legg et nytt bakepapir oppå bunnen, der du nå har krydderet.
Snu bunnen og riv det gamle bakepapiret forsiktig av, slik at kryddersiden nå er ned.
Smør tomatsaus over bunnen. Bre over ost og topp med spekeskinke.
Senk ovnen til 220 grader og stek i nye 10 minutter.