
Quinotto med spekeskinke
Quinotto er som risotto, bare at vi har byttet ut risen med quinoa. Her er en deilig variant med grønne grønnsaker og spekeskinke.
INGREDIENSER
Nok til 3 porsjoner
- 2 dl tørr Helios quinoa
- 4 dl Herbamare buljong
- 1 gul løk
- 4 fedd hvitløk
- 1 brokkoli
- 100 g frosne erter
- Frisk persille
- 80 g parmesan
- 100 g spekeskinke
- Herbamare salt
- Manna pepper
SLIK GJØR DU
Skyll quinoa i vann. Kok opp buljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter.
Kutt løk, hvitløk og brokkoli. Hakk persille. Ha litt olje i en panne og stek hvitløk og løk blankt. Ha i brokkoli og stek et par minutter. Vend inn erter.
Hell over quinoa og det som eventuelt er igjen av væske, og bland godt. Vend inn parmesan og server med strimlet spekeskinke og persille.