Quinotto med spekeskinke

Quinotto er som risotto, bare at vi har byttet ut risen med quinoa. Her er en deilig variant med grønne grønnsaker og spekeskinke.


INGREDIENSER

Nok til 3 porsjoner

  • 2 dl tørr Helios quinoa 
  • 4 dl Herbamare buljong 
  • 1 gul løk 
  • 4 fedd hvitløk 
  • 1 brokkoli 
  • 100 g frosne erter 
  • Frisk persille 
  • 80 g parmesan 
  • 100 g spekeskinke 
  • Herbamare salt 
  • Manna pepper 

SLIK GJØR DU

Skyll quinoa i vann. Kok opp buljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter. 

Kutt løk, hvitløk og brokkoli. Hakk persille. Ha litt olje i en panne og stek hvitløk og løk blankt.  Ha i brokkoli og stek et par minutter. Vend inn erter. 

Hell over quinoa og det som eventuelt er igjen av væske, og bland godt. Vend inn parmesan og server med strimlet spekeskinke og persille. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  3. Herbamare Buljong lavt saltinnhold 250 gr
    A. Vogel Herbamare Buljong lavt saltinnhold 250 gr
    140,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Quinoa Hvit 350 gr
    Helios Helios Quinoa Hvit 350 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken