
Spicy biff med paprika og blomkålris
Denne retten har litt sting, men du regulerer selv hvor sterk du ønsker den. Mild blomkålris passer perfekt til.
INGREDIENSER
- 500 g biffstrimler
- 1 rød paprika
- 1 gul paprika
- 1 grønn paprika
- 3 fedd hvitløk
- 4 ss sukkerfri ketchup
- 4 ss Helios soyasaus
- 2 ss sweet chili saus
- 1 ts Helios chiliflak
- RAW olje
- Herbamare salt
- Manna pepper
- 1 blomkål
SLIK GJØR DU
Skjær paprika og løk i skiver og finhakk hvitløk.
Bland sammen ketchup, soyasaus, chillisaus og krydder i en skål. Smak til, og ta gjerne litt mer eller mindre etter eget ønsket. Ved biffstrimlene i blandingen.
Stek løk, hvitløk og paprika til løken blir blank. Tilsett biffstrimlene og stek til disse blir gjennomstekt.
Rasp blomkålen på et rivjern slik at du får blomkålris. Stek raskt i stekepanne og server som vanlig ris.