Spicy burger bowl
Dropp brødet og sleng denne smaksbomben av en burger rett ned i salaten. God til hverdags, best på helg!
INGREDIENSER
Nok til 4 porsjoner:
- 400 gram karbonadedeig
- 1 liten rødløk
- 1 egg
- 0,5 dl finhakket koriander
- 1 ss Kjartans honning
- 1 ts Helios spisskummen
- 1 ts Helios gurkemeie
- 1 ts Helios Ceylon kanel
- 0,5 ts Manna hvitløkspulver
- 1 ts Helios chiliflak
- Herbamare salt og Manna pepper
Dressing:
- 2 dl kesam
- 100 gram fetaost
Salat:
Hjertesalat, avokado, tomater, mais, agurk, rødløk
SLIK GJØR DU
Bland sammen kjøtt, urter, løk, honning, krydder og et egg.
Form til 4 burgere. Hell litt olje i en stekepanne og start med å steke burgerne på blitt høyere varme slik at de får en fin stekeskorpe.
Senk temperaturen og stek videre til de er gjennomstekt.
Mos kesam og fetaost sammen til en dressing. Tilsett gjerne litt vann hvis du ønsker en mer flytende konsistens.
Del opp grønnsakene til salaten.
Fyll tallerken med alt du vanligvis putter inn i en burger. Salat, tomat, agurk, løk osv.
Server med burger og dressing.