Tacosalat med torsk
Taco med torsk høres kanskje uvant ut, men er en enkel, sunn og kjempegod middag. Da er det også lov å ha taco midt i uken!
INGREDIENSER
Til 3 porsjoner:
- 150 gram filet av torsk per person
- 3 ss Helios tacokrydder
- Agurk
- Mais
- Salat
- Paprika
- Evt andre grønnsaker du liker på tacoen
Avokadosalsa:
- 1 avokado
- 1 tomat
- 1 liten rødløk
- Saften av 1/2 lime
- Hakket koriander
Dressing:
- 1/2 beger kesam
- 2 ts Helios chiliflak
- 2 fedd finhakket hvitløk
- Salt og pepper
- Saften av 1/2 lime
SLIK GJØR DU
Torsk:
Legg filetene i en pose, ha i tacokrydderet og bland det godt sammen. Stek torsken på høy varme i en panne med litt olje. Ca. 2 minutter på hver i side.
Avokadosalsa:
Kutt opp grønnsakene i terninger, hakk koriander, bland sammen og ha over limesaft.
Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene.