Tacosalat med torsk

Taco med torsk høres kanskje uvant ut, men er en enkel, sunn og kjempegod middag. Da er det også lov å ha taco midt i uken!


INGREDIENSER

Til 3 porsjoner: 

  • 150 gram filet av torsk per person 
  • 3 ss Helios tacokrydder 
  • Agurk 
  • Mais 
  • Salat 
  • Paprika 
  • Evt andre grønnsaker du liker på tacoen

Avokadosalsa: 

  • 1 avokado 
  • 1 tomat 
  • 1 liten rødløk 
  • Saften av 1/2 lime 
  • Hakket koriander

Dressing: 

  • 1/2 beger kesam 
  • 2 ts Helios chiliflak 
  • 2 fedd finhakket hvitløk 
  • Salt og pepper 
  • Saften av 1/2 lime 

 

SLIK GJØR DU

Torsk:

Legg filetene i en pose, ha i tacokrydderet og bland det godt sammen. Stek torsken på høy varme i en panne med litt olje. Ca. 2 minutter på hver i side.

Avokadosalsa:

Kutt opp grønnsakene i terninger, hakk koriander, bland sammen og ha over limesaft.

Dressing:

Bland sammen alle ingrediensene.

Produkter i oppskriften