Thaisuppe med torsk

Lofoten møter Bangkok. En eksotisk vri på den klassiske torskemiddagen!


INGREDIENSER

Nok til 3 porsjoner: 

  • 400 g torsk 
  • Helios stekeolje 
  • 1 ss rød currypaste 
  • ½ rød chili 
  • 2 ss soyasaus  
  • 1 gul løk 
  • 1 rød paprika 
  • 3 gulrøtter 
  • 3 stilker stangselleri 
  • 1 lime, saften 
  • 4 cm frisk ingefær 
  • 1 boks Helios kokosmelk 
  • 6 dl Herbamare grønnsaksbuljong 

SLIK GJØR DU

Del opp alle grønnsakene i små biter. Finhakk chili. 

Ha litt olje i en kjele og rør inn currypaste og chili. 

Tilsett grønnsakene. Stek i et par minutter på medium varme. 

Press over limesaft og soyasaus.  

Tilsett grønnsaksbuljong, ingefær og kokosmelk. 

Kok opp suppen og la den småkoke i et par minutter. 

Del fisken i biter, trekk suppen vekk fra varmen og tilsett fisken. La dette trekke i 10 minutter.

Produkter i oppskriften
  1. Helios stekeolje 500 ml
    Helios Helios stekeolje 500 ml
    85,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken