Stekt torsk med bønnefries


INGREDIENSER

  • 150 g torsk per person 
  • 1-2 skiver spekeskinke per person 
  • 2 pk frosne aspargesbønner 
  • Olje 
  • Herbamare salt 
  • Manna pepper 
  • Aioli 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 200 grader. 

Spre aspargesbønnene utover et stekebrett. Vend inn olje, salt og pepper. Stekes i ca. 20 minutter. 

Sprøstek spekeskinka i en varm panne med litt olje. Legg til side. 

Stek torsken i ca. 2 minutter på hver side. 

Server med aioli. 

Produkter i oppskriften
  1. Herbamare salt
    Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios stekeolje 500 ml
    Helios stekeolje 500 ml
    85,-
    På lager i nettbutikken