Torskepanne med grønnsaker og kremet saus


INGREDIENSER

  • 150 g torskefilet pr person 
  • 1 brokkoli 
  • 1 rød paprika 
  • 200 g sukkererter 
  • 1 purre 
  • Cocosa olje til steking 
  • 2 ss Helios gurkemeie 
  • 1 boks lett Crème Fraîche
  • 3 dl Helios Økologisk Grønnsaksbuljong 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 
  • Persille 

SLIK GJØR DU

Kutt opp purren i skiver, paprika i strimler og brokkolien i små buketter. 

Ha litt olje i en dyp panne eller kjele, varm den opp og rør inn gurkemeie. 

Tilsett alle grønnsakene og la det brune seg litt i 3-4 minutter. 

Ha i Crème Fraîche og buljong. Rør om. 

Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 7-10 minutter. 

Krydre etter smak. 

Topp eventuelt med finhakket persille. 

Produkter i oppskriften
  1. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    139,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios malt gurkemeie
    Helios malt gurkemeie
    30,-
    På lager i nettbutikken