
Torskepanne med grønnsaker og kremet saus
INGREDIENSER
- 150 g torskefilet pr person
- 1 brokkoli
- 1 rød paprika
- 200 g sukkererter
- 1 purre
- Cocosa olje til steking
- 2 ss Helios gurkemeie
- 1 boks lett Crème Fraîche
- 3 dl Helios Økologisk Grønnsaksbuljong
- Helios salt
- Manna pepper
- Persille
SLIK GJØR DU
Kutt opp purren i skiver, paprika i strimler og brokkolien i små buketter.
Ha litt olje i en dyp panne eller kjele, varm den opp og rør inn gurkemeie.
Tilsett alle grønnsakene og la det brune seg litt i 3-4 minutter.
Ha i Crème Fraîche og buljong. Rør om.
Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 7-10 minutter.
Krydre etter smak.
Topp eventuelt med finhakket persille.