Torskepanne med grønnsaker og kremet saus

Torsk inneholder lite kalorier og fett, og er fullstappet med gode proteiner, vitaminer og mineraler. Her får du den servert i en panne med deilige grønnsaker og kremet saus. Bon appétit!  


INGREDIENSER

  • 150 g torskefilet pr person 
  • 1 brokkoli 
  • 1 rød paprika 
  • 200 g sukkererter 
  • 1 purre 
  • Cocosa-olje til steking 
  • 2 ss Helios gurkemeie 
  • 1 boks lett crème fraîche
  • 3 dl Helios økologisk grønnsaksbuljong 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 
  • Persille 

SLIK GJØR DU

Kutt opp purren i skiver, paprika i strimler og brokkolien i små buketter. 

Ha litt olje i en dyp panne eller kjele, varm den opp og rør inn gurkemeie. 

Tilsett alle grønnsakene og la det brune seg litt i 3-4 minutter. 

Ha i crème fraîche og buljong. Rør om. 

Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 7-10 minutter. 

Krydre etter smak. 

Topp eventuelt med finhakket persille. 

Produkter i oppskriften
  1. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    -10%
    Cocosa Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Tilbudspris 125,- Før 139,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios malt gurkemeie
    Helios Helios malt gurkemeie
    30,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    -9%
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Tilbudspris 41,- Før 45,-
    På lager i nettbutikken