Torskepanne med grønnsaker og kremet saus
Torsk inneholder lite kalorier og fett, og er fullstappet med gode proteiner, vitaminer og mineraler. Her får du den servert i en panne med deilige grønnsaker og kremet saus. Bon appétit!
Ingredienser
- 150 g torskefilet pr person
- 1 brokkoli
- 1 rød paprika
- 200 g sukkererter
- 1 purre
- Olje til steking
- 2 ss Gurkemeie
- 1 boks lett crème fraîche
- 3 dl økologisk grønnsaksbuljong
- Salt
- Pepper
- Persille
Slik gjør du
1. Kutt opp purren i skiver, paprika i strimler og brokkolien i små buketter.
2. Ha litt olje i en dyp panne eller kjele, varm den opp og rør inn gurkemeie.
3. Tilsett alle grønnsakene og la det brune seg litt i 3-4 minutter.
4. Ha i crème fraîche og buljong. Rør om.
5. Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 7-10 minutter.
6. Krydre etter smak.
7. Topp eventuelt med finhakket persille.