Vegetarboller med squash og fetaost


INGREDIENSER

  • 1/2 squash 
  • 10 cm purre 
  • 1 bunt bladpersille 
  • 1 egg 
  • 2 never ternet fetaost 
  • 6 ss valgfritt Holli Mølle mel 
  • Helios salt 
  • Manna pepper 
  • Cocosa olje til steking 

SLIK GJØR DU

Ha purre og persille i en foodprosessor og kjør til det er finhakket. 

Riv squash på et rivjern, og tilsett 2/3 av den i foodprosessoren sammen med egget, salt, pepper og mel. Kjør til du har fått en jevn blanding. 

Rør inn resten av squashen og fetaost med en skje. 

Varm opp en stekepanne med litt olivenolje og stek små boller. De er gjennomstekt etter ca. 7-8 minutter på hver side. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    Manna Pepper, malt, økologisk 47 gr
    43,-
    På lager i nettbutikken
  3. Øko Spelt siktet
    Øko Spelt siktet
    55,-
    På lager i nettbutikken
  4. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    139,-
    På lager i nettbutikken