
Vegetarboller med squash og fetaost
Kjapt, enkelt å lage – og de fleste ingrediensene har du sannsynligvis på kjøkkenet fra før. En runde gjennom foodprosessoren, noen minutter på stekepannen og voilá!
INGREDIENSER
- 1/2 squash
- 10 cm purre
- 1 bunt bladpersille
- 1 egg
- 2 never ternet fetaost
- 6 ss valgfritt Holli Mølle mel
- Helios salt
- Manna pepper
- Cocosa olje til steking
SLIK GJØR DU
Ha purre og persille i en foodprosessor og kjør til det er finhakket.
Riv squash på et rivjern, og tilsett 2/3 av den i foodprosessoren sammen med egget, salt, pepper og mel. Kjør til du har fått en jevn blanding.
Rør inn resten av squashen og fetaost med en skje.
Varm opp en stekepanne med litt olivenolje og stek små boller. De er gjennomstekt etter ca. 7–8 minutter på hver side.