KICKSTART - Oppskrifter

Kickstart er et samarbeid mellom Sunkost og trener og kostholdsveileder Desirée Andersen.
Sammen gjør vi det enkelt å leve sunt. Klikk på banneret for å utforske KICKSTART nærmere.

Vegetar enchiladas med blomkål

Har du ambisjoner om å spise mindre kjøtt, er enchiladas med spicy blomkål en middagsrett du bør merke deg.


INGREDIENSER

Til 3 personer trenger du: 

  • 1 stort blomkålhode 
  • 1 rød paprika 
  • 1 grønn paprika 
  • 1 gul løk 
  • 3 fedd hvitløk 
  • 1 boks sorte bønner 
  • 2-3 ss Helios tacokrydder 
  • 400 g Helios hakkede tomater 
  • Revet ost 
  • 6 små fullkorn tortillalefser

Tilbehør: avokado, kesam, lime, koriander og salsa 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 220 grader.  

Del blomkål i små biter og kok den mør.  

Hakk hvitløk og skjær paprika og løk i strimler. Ha litt olje i en stekepanne og stek løk, hvitløk og paprika til paprikaen blir myk. 

Hell vannet av bønnene og skyll dem godt. 

Hell vannet av blomkålen og mos den sammen med tacokrydderet. 

Legg blomkålmosen i stekepannen sammen med grønnsakene og bland godt. 

Lag en seng av hakkede tomatene i bunn av en ildfast form.  

Fordel fyllet fra stekepannen i de seks tortillalefsene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i den ildfaste formen og dryss revet ost over. 

Stekes midt i ovnen i 10-15 minutter.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Tacokrydder 70 gr
    Helios Helios Tacokrydder 70 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios tomater hakkede
    Helios Helios tomater hakkede
    29,-
    På lager i nettbutikken