Vegetargryte med smaker fra Sri Lanka

Om vi ikke kan reise dit ennå, kan vi i hvert fall oppleve smaken av Sri Lanka. Nyt!


INGREDIENSER

Nok til 4: 

  • 1 gul løk 
  • 3 fedd hvitløk 
  • 1 rød paprika 
  • 3 never frisk spinat 
  • 1 søtpotet 
  • 1 blomkål 
  • 1 boks røde linser 
  • 4 dl Helios kokosmelk 
  • 2 dl Herbamare grønnsaksbuljong 
  • 2 ss Helios karri 
  • 2 ts Helios spisskummen 
  • 2 ts Manna ingefærpulver 
  • 2 ts Helios chiliflak 

Til servering: 

  • Lime 
  • Koriander 
  • Blomkålris 

SLIK GJØR DU

Start med å dele opp alle grønnsakene. 

Ha litt olje i en kjele og tilsett løk, hvitløk, paprika og krydder. Stek til løken blir gylden. Tilsett blomkål og søtpotet. 

Bland godt sammen før du heller over kokosmelk og buljong. La det småkoke i 10–15 minutter til søtpoteten er mør.  

Tilsett linser og spinat og varm opp.  

Smak til med salt og pepper.

Produkter i oppskriften
  1. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    42,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Spisskummen
    Helios Helios Spisskummen
    30,-
    På lager i nettbutikken
  4. Manna Ingefær, malt 28 gr
    Manna Manna Ingefær, malt 28 gr
    37,-
    På lager i nettbutikken