KICKSTART - Ukesprogram

Gratulerer med en god start! Her kommer ukens oppskrifter og treningsprogram. Men før du går i gang, bruker vi noen minutter på å reflektere over uken som har gått.

UKE 2


Jeg håper du har hatt en fin uke og gleder deg til fortsettelsen!

Før du går i gang med uke 2, ønsker jeg at du skal skrive ned tre ting du føler du lykkes godt med i forrige uke, og en ting som ikke gikk helt som forventet. 

  • Hvorfor gikk det ikke som forventet?  
  • Hva var konsekvensen av det? 
  • Hva kan du gjøre annerledes denne uka for å lykkes? 

En av nøklene til å lykkes med å legge til nye vaner i livsstilen din er nemlig evnen til å evaluere og justere underveis.

Nå er tiden for å legge fra seg «Alt eller ingenting» mentaliteten og fokusere på at Litt er bedre enn ikke noe!

Nye oppskrifter og trening

Nå får du nye forslag til oppskrifter. Husk at dette bare er et forslag fra meg til deg. Vil du komponere dine egne måltider, kan du bruke guiden her som utgangspunkt.  Du kan også bytte om på oppskriftene eller bruke en favoritt fra forrige uke, dersom det passer deg best.

Variert trening som passer alle

I ukens program har jeg også foreslått ulike treningsprogram. Alle programmene kan enkelt gjøres hjemme, så her er det ingen unnskyldning for ikke å bli med.   

Passer det ikke å trene den dagen vi har satt opp trening, tar du det heller en annen dag. Du kan selvfølgelig også velge deg en av øktene fra forrige uke, om det var noe der du likte ekstra godt. Pass bare på at du også får tid til å restituere. Noen dager skal derfor være treningsfri! 

Lykke til!

Melfritt proteinbrød

Her får du en forsmak på en av ukens oppskrifter med video av prosessen.

 

INGREDIENSER

Nok til 10 skiver: 

  • 3 egg 
  • 1 boks kesam 
  • 100 g Helios hasselnøtter 
  • 1 dl Helios solsikkekjerner 
  • 1 dl Helios sesamfrø 
  • 1 dl Helios havregryn 
  • 1/2 dl Helios chiafrø 
  • 1/2 dl Helios linfrø 
  • 1 ss Fiberfin 
  • 1,5 ts Helios bakepulver 
  • 1 ts salt 

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 180 grader.
Hakk hasselnøttene fint, eller kjør dem kjapt i en blender.
Visp eggene sammen med kesam og salt før du rører inn alle de tørre ingrediensene. 
La røren svelle i 3–5 minutter.
Fordel røren utover en langpanne med bakepapir. Legg røren i 1,5 cm tykt lag. Den vil ikke dekke hele platen. 
Stekes midt i ovnen i 25 minutter. 
Spises med ditt favorittpålegg.