UKESPROGRAM | UKE 2 | FRE/LØR/SØN

Meny, fre/lør/søn  

I helgen kan du fritt velge mellom ukens  (eller uke 1´s) frokost, lunsj og kvelds, men du får selvfølgelig en egen middagsrett å glede deg til hver dag.

FROKOST

Oatmeal cookies

Sjokolade til frokost? Ja, med denne oppskriften får du deilige cookies som både metter og gir litt ekstra kos.

FROKOST

Fruktsalat

Fruktsalat med quinoa og kanelkrem er den perfekte starten på dagen. Bare å glede seg, her får du garantert en ny favoritt!

LUNSJ

Protein bowl

Yoghurt, cottage cheese, bær og nøtter – og vips har du en deilig lunsj. Tilsett gjerne litt honning, vaniljepulver eller kanel for ekstra smak.

LUNSJ

Proteinvafler

Dette er rett og slett et proteinrundstykke stekt i vaffeljern. Rør sammen røren og stek på middels varme. Sunn lunsj på fem minutter.

MIDDAG, FREDAG

Pizzasuppe

Kjøttdeig, pepperoni, løk, pizzasaus, tomater og sjampinjong – da er det vel bare å rulle ut deigen og slenge det i ovnen? Vel, ikke helt. Dette er pizza med en vri! 

MIDDAG, LØRDAG

Loaded fries

Loaded fries er populært på gatekjøkken verden rundt, og her får du en sunn variant hvor pommes frites byttet ut med sellerirot. Kjempegodt!

MIDDAG, SØNDAG

Kremet pastarett

Hvordan får du lurt over én kilo grønnsaker opp på middagsbordet? Svaret finner du i denne kremete pastaretten. Populær både blant små og store!

KVELDSMAT

Sjoko bowl

Det ser ut som noe usunt, men dersom vi røper at du på denne måten får i deg både blomkål, spinat og cottage cheese, skjønner du at dette er en sunn, god og mettende kveldsmat.

KVELDSMAT

Søtpotetvafler

Vafler er alltid populært, og da er det ekstra deilig å unne seg en sunn variant. Søtpotet sammen med sjokolade er en uimotståelig favoritt.

Treningsprogram, fre/lør/søn  

Velg en av treningene under som du gjør en av dagene i helgen. De to andre dagene har du treningsfri.

Cardio HIIT med mini bands

Er du klar for 15 minutter med høy puls og maksimal forbrenning?

Cardio med hopp

Bli med på en kort og effektiv HIIT-økt med hopp!

Cardio og Core

Få opp pulsen og tren kjernemusklene samtidig. Hvor mange repetisjoner klarer du på 10 minutter?