Se flere produkter som er godt for:

Kloster Grapefruktkjerneekstrakt

Innhold: 100 ml
Varekode: 30006
449,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
449,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
30006
Utsolgt i nettbutikken
SKU
30006
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 100 ml
Varekode: 30006

For et normalt immunforsvar

Kloster Grapefruktkjerneekstrakt brukes for å støtte opp om et normalt immunforsvar, samt ved forkjølelsessymptomer.
For å støtte et normalt fungerende immunforsvar
Grapefruktkjerneekstrakt er rik på vitamin C
Ved forkjølelsessymptomer

Product description:

Kjennere av grapefruktkjerneekstrakt vil gjenkjenne produktets gode kvalitet på styrken og den karakteristiske smaken. Ved å utvinne ekstrakten fra grapefruktkjernene og andre bestanddeler av grapefrukten, har man lykkes i å ta frem noe av det sterkeste naturen har å by på. Grapefruktkjerneekstrakt er tradisjonelt brukt som et tilskudd for immunforsvaret. Inneholder bioflavonoider (stoffer lokalisert i blant annet kjernen/frøene til grapefrukt), som er kjent for å kunne bidra til et normalt immunforsvar.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Allergener : Sitrus

 • Bruksområde : NB: Må alltid blandes ut før bruk. Kan brukes både innvortes og utvortes. Innvortes: Bland 1-12 dråper i et glass vann eller juice, 2-4 ganger daglig. Øk dosering gradvis. Produktet kan tas på regelmessig basis som kosttilskudd eller som en kur på 1-3 måneder. Utvortes: Bland 1-10 dråper i olje for påføring på huden, eller noen dråper i sjampo for behandling av hodebunnen.

 • Tips : Grapefruktkjerneekstrakt har ypperlig synergisk effekt med C-vitamin, og C-vitamin-tilskudd kan derfor anbefales å ta sammen med Kloster Grapefruktkjerneekstrakt.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  2 dråper% av RI*48 dråper% av RI*
  Grapefruktkjerneekstrakt (Citrus grandis/Citrus paradisi) (mg)0.072 ml1.728 ml

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
  NB: Må alltid blandes ut i væske før inntak, følg instruksjonene. Må ikke brukes ufortynnet, verken innvortes eller utvortes, kan ha en etsende effekt. For utvortes bruk må ekstraktet alltid blandes med olje før påføring på huden. Unngå kontakt med øyne. Personer med sitrusallergi bør utvise forsiktighet ved bruk av produktet.

 • Oppbevaring : Oppbevares godt lukket i romtemperatur eller i kjøleskap.

 • Ingredienser : Grapefruktkjerneekstrakt (askorbinsyre og bioflovanider). Grapefruktkjerne-ekstrakten er basert på 40% standardisert ekstrakt i en base av vegetabilsk glycerin og destillert vann.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.