Fettredusert glutenfritt kokosmel til kaker og annen bakst.
Kokosmel er et glutenfritt mel som består av 40% fiber og 18% karbohydrater.
Product description:
Erstatt opptil 25 % av hvetemelet i oppskrifter med kokosmel, for et solid fibertilskudd samt en god reduksjon av kalorier og karbohydrater. Kokosmel suger til seg mye væske, så reduser mengden kokosmel i forhold til det som er oppgitt av annet mel. Samtidig bør det tilsettes tilsvarende mengde ekstra væske, til passende konsistens på deig/røre. Eventuelt tilsettes ett egg per 30 g kokosmel i bakverk hvor det brukes en stor andel kokosmel. Ingredienser: Økologisk kokos, tørket, fettredusert og finmalt.
https://sunkost.no/kokosmel-okologisk1523Kokosmel økologiskhttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/K/o/Kokosmel_400g_NOR_WEB.jpg7676NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og grynKokosmel er et glutenfritt mel som består av 40% fiber og 18% karbohydrater. Erstatt opptil 25 % av hvetemelet i oppskrifter med kokosmel, for et solid fibertilskudd samt en god reduksjon av kalorier og karbohydrater. Kokosmel suger til seg mye væske, så reduser mengden kokosmel i forhold til det som er oppgitt av annet mel. Samtidig bør det tilsettes tilsvarende mengde ekstra væske, til passende konsistens på deig/røre. Eventuelt tilsettes ett egg per 30 g kokosmel i bakverk hvor det brukes en stor andel kokosmel. Ingredienser: Økologisk kokos, tørket, fettredusert og finmalt.00add-to-cartFunksjonell MatFettredusert glutenfritt kokosmel til kaker og annen bakst.GlutenfriØkologisk<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">1481 kJ/354 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">14 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">13 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">18 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">18 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">40 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">19 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>400gr