Kongerøkelse med stativ sort

Innhold: 1 stk
Varekode: 72593
199,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
199,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72593
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72593
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 1 stk
Varekode: 72593

Kongerøkelse med stativ og slukker

Kongerøkelse med stativ sort inneholder både Kongerøkelse, røkelsesstativ og lyseslukker. Stativet er av typen kongestativ og kommer i sort.
Stilig kongestativ
Skap julestemning med røkelse
Med olibanum, rød sandelved, roseblader, lavendel og koriander

Product description:

Den viktigste komponenten i Kongerøkelse er røkelsesharpiksen, olibanum – eller virak på norsk – som høstes i Sudan. Andre komponenter er rød sandelved fra Gabon eller Etiopia, roseblader fra Pakistan, lavendelblomst fra Kina, koriander fra Romania samt et titalls andre urter, kryddere og aromatiske oljer. Kongerøkelse har vært på markedet siden 1960-årene. Fyllingen av røkelsesboksene gjøres av mennesker som har behov for særskilt tilrettelegging i arbeidslivet. Det betyr at hver gang du bruker Kongerøkelse, bidrar du til inkludering i arbeidslivet.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Legg en god teskje Kongerøkelse i Kongestativet. Varm opp med et telys, påse at varmen fra lyset fører til smelting av røkelsesharpiksen (harpiksen fester seg på varmeplaten). For lav oppvarming kan gi for svak duft av røkelse – det derfor viktig å bruke telys som gir nok varme. Et lite tips er å legge et lag aluminiumsfolie i bunnen av varmeskålen, så slipper man å skrape fastbrent røkelsesharpiks ut av selve skålen. Det skal bli varmt nok til at harpikskornene i Kongerøkelsen smelter, det betyr at det ikke noe stort poeng å fylle varmeskålen veldig full av røkelse, i og med at det vil kunne være vanskelig å få varmet opp hele mengden godt nok. Bruk heller tynnere lag og skift innholdet oftere.

  • Tips : Vi anbefaler at man bruker telys av stearin med aluminiumsbeger. Helst bør lyset ha nokså kort brenntid, kanskje 4-6 timer, og brenne med god flamme. Dette for at røkelsen skal fungere så godt som mulig.

  • Merk :
    Forsiktighetsregler: Plasser alltid stativ for røkelse på stødig underlag som tåler sterk varme. Plasser det aldri i en reol eller i nærheten av gardiner, bordpynt eller andre brennbare ting. Unngå å flytte stativet når lysmassen er flytende, og bruk lyselukker istedenfor å blåse ut lyset. La aldri barn være alene med lys og/eller røkelse. Forlat aldri rom med brennende lys. Påse at brukt røkelse er helt avkjølt før den kastes i restavfallet.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.