Se flere produkter som er godt for:

Liposomal Glutation

Innhold: 120 ml
798,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
798,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50390
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50390
 • Fri frakt på alle ordre
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 120 ml

Glutation - kroppens sterkeste antioksidant

Liposomal Glutation er et tilskudd i serien med Liposomal-tilskudd. Disse tilskuddene er flytende og inneholder spesielle fettbobler ligner på kroppens egne cellevegger. En dråpe har ca. 100 millioner bobler. Liposomal Glutation inneholder glutation i disse boblene. Glutation er et tripeptid, også kalt glutamyl-cysteinyl-glycin som finnes i alle kroppens celler og har som hovedfunksjon å beskytte mot frie radikaler. Liposom-boblene skal beskytte Glutation så det ikke mister virkningen på veien frem til målcellen. Glutation skal kun være mulig å innta i denne formen.
Tilskudd med antioksidanten glutation
Glutation skal bidra til immunforsvarets normale funksjon
Kroppen produserer mindre glutation fra 40-årene og ved sykdom

Product description:

Glutation er satt sammen av tre aminosyrer som brytes ned i fordøyelsen hvis den ikke er beskyttet av liposom-boblene. Glutation må derfor inntas i et slikt tilskudd med slike liposom-bobler, som Liposomal Glutation har, for å kunne opptas i kroppen. Glutation er kroppens viktigste intracellulære antioksidant. Redusert glutation-produksjon kan komme av dårlig kosthold eller sykdom, men også aldring påvirker produksjonen, og den synker drastisk fra 40-årene. Glutation fungerer innvendig i cellene og skyller ut de frie radikalene som dannes gjennom normale celleprosesser. I tillegg til antioksidantegenskapene er glutation viktig i avgiftning på cellenivå og særlig i leveren og i nyrene, men også i lungene og tarmene. Glutation er dessuten avgjørende for produksjon og reproduksjon av den typen hvite blodceller som kalles NK-celler, «natural killer-cells». Disse er svært viktige i kroppens immunforsvar. Glutation skal også bidra i prosessen med å gjøre tungmetaller og miljøgifter vannløselige ved leveravgiftning.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : Vi anbefaler at du tar tilskuddet på tom mage fordi det da skal komme raskere inn i blodomløpet. Kan blandes i vann eller juice.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*4 ml% av RI*
  Glutation (mg)500
  Naturlig lecitin (ikke hydrogenisert)/fosfatidylkolin (mg)400

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Vi anbefaler ikke å ta noen form for glutation sammen med reseptbelagte medisiner som Coumadin eller Warfarin. Vi anbefaler å konsultere legen din hvis du har spørsmål om å ta dette produktet sammen med reseptbelagte medisiner. Lecitinet er ikke fra mais, men fra solsikke.

 • Oppbevaring : I kjøleskap etter åpning. Konsumeres innen 60 dager etter åpning for å garantere minimal harskning av lecitinet.

 • Ingredienser : Glutation, naturlig lecitin (ikke hydrogenisert) fosfatidylkolin, renset vann, naturlig smakstilsetning fra frukt og bær, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

 • SKU : 50390

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?