Romega - 180 kapsler

Innhold: 180 kapsler
495,-
På lager i nettbutikken
SKU
55550
495,-
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 180 kapsler

Omega 3 med dokumentert effekt

Romega Arctic Caviar Oil er et kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn. Silderogn er fiskeegg som inneholder alle næringsstoffer, mineraler og vitaminer som behøves for å skape nytt liv. Produktet er et naturlig oljeekstrakt som kan blandes med vann, i motsetning til mange andre oljer. Dette gjør at det tas opp i kroppen på en spesielt god måte. Romega er rikt på fettsyrene DHA og EPA. I Romega er DHA bundet i fosfolipider, som er den samme naturlige formen av DHA som finnes i hjernen, hjertet og øyet. Denne bindingen styrker effekten av produktet.

Product description:

Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og hjernefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  • Ingredienser : Silderognsekstrakt (35%), fikseoljeekstrakt (33%), fiskegelatin, glyserol, antioksidant (tokoferoler), aroma (vanilje).

  • SKU : 55550

Brukeranmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?