Se flere produkter som er godt for:

Zedopor Snorkespray

Innhold: 75 ml
SKU: 21022
169,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
169,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
21022
Utsolgt i nettbutikken
SKU
21022
  • Fri frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 75 ml
SKU: 21022

Ved snorking og søvnapné

Zedopor snorkespray er for deg som er plaget med snorking eller søvnapné. Zedopor fukter vevet bak i ganen og dermed reduserer vibrasjonene som forårsaker snorkelyd.
Langtidsvirkning - laget for å virke hele natten
Med naturlige ingredienser
Frisk smak av peppermynte

Product description:

Når vi sover slapper musklene i svelgets vegger av. Det innebærer at svelget blir trangere og at vevet i svelget, det som ofte kalles den myke ganen, begynner å vibrere av den raske pusten, som resulterer i snorkelyd. Zedopor er en halsspray som er utarbeidet for å minske eller fjerne snorkingen. Den moderne resepten fungerer ved å fukte vevet i svelget og dermed redusere vibrasjonene som forårsaker snorkelydene. Det spesielle rører på flasken er designet for å nå nettopp det bløte vevet bakerst i svelget.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Ristes godt før bruk. Bøy hodet bakover og spray 3 ganger øverst i ganen. Vent i 20 sekunder før du svelger. Ikke spis eller drikk etter behandlingen, da kan Zedopor miste sin effekt. Hvis du spiser eller drikker anbefales det at du gjentar behandlingen. Behandlingen kan gjentas i løpet av natten om nødvendig.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
    Det er ingen øvre grense for antall behandlinger prdøgn, fordi produktet klassifiserer som et funksjonelt hjelpemiddel og ikke som kosttilskuddDet er likevel lurt å holde seg til et moderat bruk.

  • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur.

  • Ingredienser : Vann, glyserin, olivenolje, sitronsyreester av mono- og diglyserider, solsikkeolje, Mentha Arvensis olje, Tocopheryl Acetate (Vitamin E) Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Sitronsyre, L-Askorbinsyre (vitamin C), Pyridoksin (vitamin B6), Linalool, Limonene.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.