Hver 6. gratis 

Til deg som er medlem i kundeklubben!

Hvert 6. produkt gratis gjelder utvalgte varer og passer perfekt for deg som regelmessig trenger påfyll av dine favorittprodukter innen kosttilskudd og velvære. Når du handler et produkt som inngår i hver 6. gratis blir det registrert ett klipp på det aktuelle klippekortet. Når du har 5 klipp vil du motta en gratiskupong. Kupongen kan benyttes både i butikk og i vår nettbutikk. Man kan ikke hente ut økonomipakker i hver 6. gratis, men man kan bygge opp klipp ved kjøp av dette. Følg med din side for å se hvor mange klipp du har. De ulike produktene/seriene som inngår i hver 6. gratis ser du under. Merk at hvert produkt/serie har sine egne klippekort.

Nå får du hver 6. gratis på Helios krydder! 

Som medlem i kundeklubben får du nå også hver 6. gratis på Helios krydder. Dette gjelder alle ordinær størrelse, og ikke store bokser i ceylon kanel, basilikum, oregano og bourbon vanilje.  

NB! Du kan ikke handle 6 produkter i en og samme transaksjon og få det 6. produktet gratis, da systemet vårt dessverre ikke fungerer slik i dag. Dette vil bli registrert som 6 klipp og du vil derfor motta en gratiskupong etter at kjøpet er registrert. 

Skulle du fortsatt være usikker på hvordan "Hver 6. gratis" fungerer, nøl ikke med å kontakte oss. Send gjerne mail til kundeservice@sunkost.no 

 

Flere av våre mest populære serier på hver 6. gratis. 

* Sunkost kosttilskudd gjelder ikke økonomipakning

**Gjelder kun supernature-poser