Vi lanserer Vipps logg inn 


Vi lanserer Vipps innlogging

For å forenkle prosessen med innlogging og registrering i kundeklubben vår har vi nettopp lansert vipps innlogging. Dette skal gjøre prosessen med å få kundeklubbtilbud mye enklere for deg.

Er du medlem i kundeklubben er det bare å logge inn og medlemspriser får du automatisk i handlekurven. Er du ikke medlem, men ønsker det, kan du enkelt klikke på logg inn eller kundeklubb øverst til høyre i menyen. Her kan du enkelt logge inn med vipps (om du ønsker), huk av for at du ønsker å bli medlem (husk også å godta obligatoriske samtykker), og vipps får du medlemstilbudene du også.

Er du allerede medlem i Sunkost sin kundeklubb? Medlemskapet må aktiveres på nytt på Sunkost.no. Logg inn med brukeren din, trykk på Min side og trykk på Bli medlem. Da kobles brukeren din opp mot ditt eksisterende medlemskap. Det er viktig at du har samme mobilnummer registert på din Sunkost.no konto som i kundeklubben. Hvis ikke blir nytt medlemskap laget på telefonnummeret du har registrert på Sunkost.no kontoen.

Har du likevel utfordringer, ikke nøl med å ta kontakt med oss på kundeservice på kundeservice@sunkost.no

Fra Sunkost-teamet