Se flere produkter som er godt for:

Kyolic Age + Plantesteroler 60 tabletter

Innhold: 60 tabletter
Varekode: 20976
359,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
359,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20976
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20976
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 60 tabletter
Varekode: 20976

Plantesteroler for kolesterolet

Kyolic Age + Plantesteroler kan bidra til å hjelpe deg til et riktig og balansert kolesterol.
For deg som har for høyt kolesterol
Lagret hvitløk for hjerte- og kar-systemet
Plantesteroler for en normal kolesterolbalanse

Product description:

Kyolic Age + Plantesteroler er sammensatt for å være til hjelp for den som trenger noe ekstra for å kontrollere kolesterolverdiene. Naturlig plantesterol har en enkel virkningsmekanisme: Plantesterol og kolesterol har en lignende biologisk struktur, og konkurrerer om de samme reseptorene (mottagere) ved opptak i tarmen. Plantesteroler har vist seg å kunne bidra til å senke kolesterolinnholdet i blodet. Høyt kolesterol er en risikofaktor for utvikling av koronar hjertesykdom. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak på 1,5-3 g plantesteroler. Kyolic Age + Plantesteroler inneholder det dokumenterte lagrede hvitløksekstraktet Age og plantesteroler. Age har vist gode resultater for positiv påvirkning på hjertehelsen, og i kombinasjon med plantesteroler har du et meget godt valg for hjerte- og kar-helsen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : NB: Vi anbefaler at man avslutter bruk av Kyolic Age i forkant av kirurgiske inngrep. Produktet er ikke egnet for personer som ikke har behov for å kontrollere kolesterol i blodet. Pasienter som tar kolesterolsenkende medisin bør kun bruke produktet under tilsyn fra lege. Fra et næringsperspektiv kan produktet være mindre tilpasset for gravide og ammende kvinner, samt barn under 5 år. Produktet skal brukes som en del av et balansert og variert kosthold som inneholder regelmessig inntak av frukt og grønnsaker, for å opprettholde sunne kolesterolnivåer.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  2 tabletter% av RI*4 tabletter% av RI*
  Kaldlagret hvitløksekstrakt (mg)6001200
  Plantesteroler (mg)8001600

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : I romtemperatur og tørt.

 • Ingredienser : Plantesteroler (42%), kaldlagret Aged Garlic Extract (Allium sativum), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, maltodextrin, fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av vegetabilske fettsyrer).

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.