Se flere produkter som er godt for:

Kyolic Age + Q10 - 30 kapsler

Innhold: 30 kapsler
315,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
315,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20973
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20973
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 30 kapsler

For hjertet og normale kolesterolverdier

Kyolic Age + Q10 inneholder kaldlagret hvitløkekstrakt (Age) tilsatt 100 mg Q10, som skal bidra til å opprettholde normal hjertehelse og normale kolesterolverdier.
Hvitløk og Q10 skal bidra til en normal hjertehelse
Q10 er viktig for hjertemuskulaturen og energiomsetningen
Vår egen produksjon av Q10 avtar med alderen - og ved sykdom

Product description:

Japanske forskere har utviklet en teknikk der den økologiske hvitløken kaldlagres på lufttette ståltanker i opptil 20 måneder. Under prosessen forandres hvitløken. Svovelstoffene som er årsaken til dårlig lukt og irritasjon på slimhinnene i magen, forsvinner. Samtidig blir hvitløkens aktive emner konsentrert og vil tas lettere opp i kroppen. Resultatet er en patentert fremstillingsmetode som gir en tablett som er 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk når det gjelder de ønskede virkestoffene. Når vi blir eldre, minsker vår egen produksjon av Q10. Sykdom kan også påvirke egenproduksjon. Det blir derfor viktig å tilføre kroppen ekstra Q10, spesielt for cellene i hjertemuskulaturen og for energinivået. Kyolic Age + Q10 inneholder lagret hvitløkekstrakt i tillegg til 100 mg Q10 og er spesialdesignet for å bevare en normal hjertehelse og normale kolesterolverdier.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*1 kapsler% av RI*
  Ubiqinol (mg)100
  Kaldlagret hvitløkekstrakt (mg)600

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Vi anbefaler at man avslutter bruk av Kyolic Age i forkant av kirurgiske inngrep.

 • Oppbevaring : Oppbevares tørt ved romtemperatur.

 • Ingredienser : Kaldlagret Aged Garlic Extract (Allium sativum), ubiqinon (coenzym Q10), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), emulgeringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer). Kapsel: gelatin fra storfe.

 • SKU : 20973

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?