Se flere produkter som er godt for:

Liposomal Curcumin med Resveratrol

Innhold: 180 ml
598,-
På lager i nettbutikken
SKU
50389
598,-
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 180 ml

Curcumin fra gurkemeie i lett opptakbar form

Liposomal Curcumin med Resveratrol er et liposomalt tilskudd, hvor fettbobler er fylt med Curcumin med Resveratrol. Fettboblene (liposomene) ligner på kroppens egne cellevegger, som også er bygget opp av fett. En dråpe har ca. 100 millioner bobler. Liposomboblene beskytter beskytter Curcumin med Resveratrol så det ikke mister kraft på vei frem til målcellen.
Gurkemeie (curcumin) mot leddsmerter og stive ledd
Curcumin kan ha antiinflammatoriske egenskaper
Curcumin er også en sterk antioksidant

Product description:

Curcumin fra gurkemeie og resveratrol jobber sammen med sine anti-inflammatoriske egenskaper i dette kosttilskuddet. Curcumin er en veldig sterk antioksidant som kan bekjempe frie radikaler. Resveratrol er et naturlig forekommende stoff. Plantene lager det for å bekjempelse infeksjoner, skader, stress samt UV-stråling. Resveratrol er mest kjent fra rødvin og er hemmeligheten bak rødvinens mulige helsegevinst. Gurkemeie blir ofte omtalt som "naturens kortison" og har tradisjonelt vært brukt medisinsk, spesielt i India, Kina og Indonesia. Når vi bruker liposomal-teknikken, øker opptaket i et gurkemeie-kosttilskudd drastisk. Stoffet skal bedre komme fram til de områdene hvor kroppen trenger ekstra hjelp. Mange opplever at inntak av Liposomal Gurkemeie med Resveratrol reduserer leddsmerter og at det lindrer stivheten de føler i ledd og muskler. Kan brukes både ved akutte og kroniske smerter.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : Lechitinet er ikke fra mais, men fra solsikke. Vi anbefaler at du tar tilskuddet på tom mage fordi det kommer raskere inn i blodomløpet. Kan blandes i vann eller juice. Hvis det holdes i munnen går det direkte over til blodet.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  Innhold per anbefalt døgndose:

   % av RI*6 ml% av RI*
  Curcuminoider (fra gurkemeie)  200 
  Reservatrol  75 

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Konsumeres etter 60 dager etter åpning for å garantere minimal harskning av lechitinet.

 • Ingredienser : Curcuminoider (fra gurkemeie), reservatrol, fosfatidylkolin glycerinkompleks og omega-9 fra solsikkeolje, renset vann, naturlig smakstilsetning fra frukt og bær, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

 • SKU : 50389

Brukeranmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?