Overflate- og vindusvask, refill

Innhold: 1 L
Varekode: 71072
109,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
109,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71072
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71072
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 1 L
Varekode: 71072

Renser effektivt alle flater fra rustfritt stål til glass uten å etterlate striper - Refill

Sonett overflate- og vindusvask renser effektivt alle flater fra rustfritt stål til glass uten å etterlate striper, og gir behagelig duft i rommet av lavendel og sitrongress.
Økologisk
Frisk duft av lavendel og sitrongress
100% biologisk nedbrytelig

Product description:

Overflate- og vindusvask fra Sonett har god effekt også på svært skitne og fettete overflater, og den har en fremragende rengjøringsevne ved kraftig insektbelegg. Refillflaske. ØKOLOGISKE FORDELER Etanol forekommer også i små mengder i naturen. Det er raskt og 100% nedbrytbart til karbondioksyd og vann når det kommer inn i avløpsvannet. I produksjonsprosessen av sukker-overflateaktive-stoffer og kokosfettalkoholsulfat, blir deler av sukker og fett kombinert på en slik måte at den indre molekylære strukturen holdes. Derfor er det enkelt for mikroorganismer å raskt og fullstendig nedbryte disse overflateaktive stoffene. Sukker-overflateaktive-stoffer og kokosfettalkoholsulfat anses å være lett biologisk nedbrytbar i henhold til OECD. Ingredienser: Vegetabilsk alkohol (etanol), sukkertensider, kokosfettalkoholsulfat, ekte eteriske oljer av lavendel (inneholder linalool) og sitrongress (inneholder citrat), virvlet vann.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Bruk spruteflasken til å spraye på området som skal rengjøres godt og tørk det grundig med en mikrofiberduk.

  • Tips : Vi anbefaler at du fjerner grov smuss på forhånd.

  • Merk :

  • Ingredienser : Vegetabilsk alkohol (etanol), sukkertensider, kokosfettalkoholsulfat, ekte eteriske oljer av lavendel (inneholder linalool) og sitrongress (inneholder citrat), virvlet vann.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.