I fettredusert mandelmel er over 80% av fettet fra mandlene fjernet ved kaldpressing. Dette gjør at kaloriinnholdet blir redusert med hele 53% i forhold til malte mandler, og holdbarheten blir også bedre.
Proteinrikt
Lavkarbo og lav GI
Finnes også i økologisk variant
Product description:
Mandelmel har et høyt innhold av mineraler, bl.a. magnesium, jern, kalium, kobber, mangan og sink. Innholdet av proteiner er også høyt, hele 40%.
Bruksområde :
Med fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.
Tips :
PS! Vi har også økologisk fettredusert mandelmel, med samme innhold og smak som denne.
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal)
1532/366
Fett
10 g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
1 g
Karbohydrater
11 g
Hvorav:
– sukkerarter
8 g
Kostfiber
13 g
Protein
51 g
Ingredienser :
Fettreduserte (kaldpresset) og malte mandler.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/mandelmel-fettredusert5585Mandelmel fettreduserthttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/s/u/sunkost_mandelmel_oko_400g_nor_web_20_281_29_20_281_29__3961__h62090134_1.jpg153153NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og gryn/Behov/Lite Karbohydrater/Kampanjer/Jul/JulebakstI fettredusert mandelmel er over 80% av fettet fra mandlene fjernet ved kaldpressing. Dette gjør at kaloriinnholdet blir redusert med hele 53% i forhold til malte mandler, og holdbarheten blir også bedre. Mandelmel har et høyt innhold av mineraler, bl.a. magnesium, jern, kalium, kobber, mangan og sink. Innholdet av proteiner er også høyt, hele 40%.Funksjonell Mat007090017540258add-to-cartFunksjonell MatFettredusert mandelmel for glutenfri bakstProteinriktLavkarbo og lav GIFinnes også i økologisk variantMandlerMed fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.PS! Vi har også økologisk fettredusert mandelmel, med samme innhold og smak som denne.<br/>
Fettreduserte (kaldpresset) og malte mandler.eksternt selskap<table class="tableizer-table" style="border-top:none; margin-bottom:10px; width: 100%"><tbody><tr><td style="text-align: left;">Energi(kj/kcal)</td><td style="text-align: center;">1532/366</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Fett</td><td style="text-align: center;">10 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav:</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">– mettede fettsyrer</td><td style="text-align: center;">1 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Karbohydrater</td><td style="text-align: center;">11 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav:</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">– sukkerarter</td><td style="text-align: center;">8 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Kostfiber</td><td style="text-align: center;">13 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Protein</td><td style="text-align: center;">51 g</td></tr></tbody></table>400g