Fettredusert mandelmel er et glutenfritt mel som både er sunt og næringsrikt. Mandelmel kan erstatte annet mel i matlaging og baking, og øker innholdet av fiber og proteiner. Melet har lav GI og er rikt på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter.
Proteinrikt
Product description:
I fettredusert mandelmel er over 80% av fettet fra mandlene fjernet ved kaldpressing. Dette gjør at kaloriinnholdet blir redusert med hele 53% i forhold til malte mandler, og holdbarheten blir også bedre. Mandelmel har et høyt innhold av mineraler, bl.a. magnesium, jern, kalium, kobber, mangan og sink. Innholdet av proteiner er også høyt, hele 40%.
Bruksområde :
Med fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.
Næringsinnhold :
Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
366 kcal
Fett
10 g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
1 g
Karbohydrater
11 g
Hvorav:
– sukkerarter
8 g
Kostfiber
13 g
Protein
51 g
*RI = Referanseinntak
Ingredienser :
Fettreduserte (kaldpresset) og malte mandler.
SKU :
32919
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/mandelmel-fettredusert2350Mandelmel fettreduserthttps://sunkost.no/media/catalog/product/7/3/73112_Funksjonell_Mat_AS_Mandelmel__ikke-_ko_fettr_1.jpg153153NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og grynFettredusert mandelmel er et glutenfritt mel som både er sunt og næringsrikt. Mandelmel kan erstatte annet mel i matlaging og baking, og øker innholdet av fiber og proteiner. Melet har lav GI og er rikt på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. I fettredusert mandelmel er over 80% av fettet fra mandlene fjernet ved kaldpressing. Dette gjør at kaloriinnholdet blir redusert med hele 53% i forhold til malte mandler, og holdbarheten blir også bedre. Mandelmel har et høyt innhold av mineraler, bl.a. magnesium, jern, kalium, kobber, mangan og sink. Innholdet av proteiner er også høyt, hele 40%.00add-to-cartFunksjonell MatFettredusert mandelmel for glutenfri bakstProteinriktGlutenfriMed fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.Fettreduserte (kaldpresset) og malte mandler.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">366 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">10 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">1 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">11 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">8 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">13 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">51 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>400gr