Sukrin Mandelmel Økologisk fettredusert er et glutenfritt mel som både er sunt og næringsrikt. Mandelmel kan erstatte annet mel i matlaging og baking, og øker innholdet av fiber og protein.
51% protein
Glutenfritt
Økologisk
Product description:
Melet har lav GI og er rikt på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Egnet i et kosthold med lite karbohydrater.
Bruksområde :
Med fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.
Tips :
PS! Vi har også fettredusert mandelmel som ikke er økologisk, og som har samme innhold og gode smak.
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal)
1531/366
Fett
10 g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
1 g
Karbohydrater
11 g
Hvorav:
– sukkerarter
8 g
Kostfiber
13 g
Protein
51 g
Salt
0 g
Ingredienser :
Økologiske mandler, fettreduserte (kaldpressede) og malte.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/mandelmel-okologisk5559Sukrin Mandelmel Økologisk fettreduserthttps://sunkost.no//media/catalog/product/m/a/mandelmel_oko_400g_nor__20mindre__3912__hd67e55f0_2.jpg164164NOKOutOfStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og gryn/Behov/Lite Karbohydrater/Kampanjer/Jul/Ingredienser til julebakst1722161486164<p>Sukrin Mandelmel Økologisk fettredusert er et glutenfritt mel som både er sunt og næringsrikt. Mandelmel kan erstatte annet mel i matlaging og baking, og øker innholdet av fiber og protein.</p>
<p>Melet har lav GI og er rikt på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Egnet i et kosthold med lite karbohydrater.</p>
Funksjonell Mat007090017540197add-to-cartFunksjonell MatFettredusert mel fra mandler - økologisk51% proteinGlutenfrittØkologiskMandlerGlutenfriØkologiskMed fettredusert mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater. Mandelmel har høyt fiberinnhold, så reduser mengden mandelmel til 50-60% av opprinnelig mengde mel i oppskriften, eller øk væskemengden. Vær oppmerksom på at bakverk med 100% mandelmel vil henge dårligere sammen enn bakverk med hvetemel. Et tips er å tilsette et bindemiddel som Fiberhusk.PS! Vi har også fettredusert mandelmel som ikke er økologisk, og som har samme innhold og gode smak. <br/>
Økologiske mandler, fettreduserte (kaldpressede) og malte.eksternt selskap<table class="tableizer-table" style="border-top:none; margin-bottom:10px; width: 100%"><tbody><tr><td style="text-align: left;">Energi(kj/kcal)</td><td style="text-align: center;">1531/366</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Fett</td><td style="text-align: center;">10 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav:</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">– mettede fettsyrer</td><td style="text-align: center;">1 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Karbohydrater</td><td style="text-align: center;">11 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav:</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">– sukkerarter</td><td style="text-align: center;">8 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Kostfiber</td><td style="text-align: center;">13 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Protein</td><td style="text-align: center;">51 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Salt</td><td style="text-align: center;">0 g</td></tr></tbody></table>400g